Echipa

Dorința noastră este de a vă face procesul de cumpărare din China
mult mai ușor și mult mai sigur

dr. Mihail VORNICOV

CEO


Cu o experiență de peste 20 de ani în relațiile româno-chineze, a obținut în 2006 titlul de Doctor în Drept Internațional Public având specializarea Drept Consular.

A lucrat în Instituții de stat de prestigiu ocupând mai multe funcții de conducere în decursul celor peste 30 de ani de activitate.

Este șeful Departamentului de Relații cu R.P. China din cadrul Uniunii Naționale a Patronatului Român.

Compania ICBC International Consultants and Business Company SRL, a fost creată pentru a aduce în piață o companie în care respectul pentru client și pentru partener este situat pe primul plan.

Jinnan GUO

Director Relatii cu R.P China


Experiența de peste 25 de ani în comerțul internațional și în special a celui dintre România și China o situează printre primii specialiști în acest domeniu.

Este Președinta Femeilor de Afaceri Chineze din România, poziție din care poate să creeze legături oneste și profitabile între cele două țări prietene. .

Afacerile trebuie să fie conduse onest și profitabil pentru ambele părți implicate în acest proces

Vali-Daniela IACOB

Psiholog


De profesie psiholog, cu un Master în Psihologie Criminalistică și un altul în Psihologie Ocupațională, are o experiență în domeniul relațiilor chineze de peste 20 de ani.

Este cea care asigură în cadrul companiei relațiile cu clienții și cu partenerii noștri, interni și externi, astfel încât diferențele și barierele de cultură să poată fi trecute cu succes.

Fiecare om este un univers, înțelegându-i mecanismele îi înțelegi principiile de acțiune.