ICBC – International Consultants and Business Company SRL vă poate asigura managementul situațiilor juridice și economice.

Managementul situațiilor juridice

Acesta este structurat pe mai multe paliere:

Acesta este un proces foarte riguros care necesită o bună pregătire pentru prezentarea în fața ofițerului consular chinez.

În cazul participării la Misiunea Economică organizată de compania noastră

vă asigurăm, gratuit, Invitația necesară aplicării pentru viza chineză și formularul de viză.

Actele necesare acesteia sunt:

 1. Formular completat;
 2. 2 fotografii color tip pașaport;
 3. O carte de vizită pentru fiecare solicitant;
 4. Certificatul de înregistrare a firmei copie;
 5. Invitația în original;
 6. Rezervarea de avion, copie;
 7. Rezervarea hotelieră, copie;
 8. Pașaportul valabil 6 (șase) luni de la data ieșirii din China;
 9. Taxa de viză;
 10. Prezența este obligatorie pentru impresiunilor papilare.

Recrutarea de muncitori din străinătate este reglementată de OUG 194/2002 privind Regimul străinilor în România cu completările și modificările ulterioare.

Ultima modificare adusă acestei OUG a fost cea din luna noiembrie 2018 prin care se stabilea salariul oferit unui muncitor străin la nivelul unui salariu minim pe economie, după cum se știe acesta este de circa 1960 Ron/lună.

Compania noastră are parteneriate cu firme de recrutare din China, Vietnam, Sri Lanka etc, putând să vă ofere cele mai variate servicii de recrutare personal străin.

Vizele Române sunt de mai multe tipuri și sunt definite cu exactitate în OUG 194/2001 privind Regimul Străinilor în România cu completările și modificările ulterioare.

De cele mai multe ori obținerea vizei Romane este un process eliminator și se desfășoară cu mare greutate de aceea specialiștii noștrii vă pot pregăti dosarul de viză, vă pot program la interviu și vă pot consilia pe această temă.

ICBC are încheiat un parteneriat strategic cu Cabinete de Avocatură specializate în Drept Financiar-Fiscal, Civil și Penal și care vă poate asigura reprezentarea în fața organelor de Anchetă, în fața organelor de control Financiar-Fiscale (ANAF) și nu în ultimul rând în fața Instanțelor de Judecată.
Specialiștii noștri vă asigură înregistrarea companiei la ONRC într-un timp scurt cu costuri minime, în acest sens noi vă oferim soluții integrate astfel încât în minimum de timp să puteți deveni operaționali.

Managementul situațiilor economice

La cerere ICBC poate asigura contabilitatea firmelor avand deja incheiat un parteneriat cu o firma de Contabilitate a carei specialisti va pot gasi solutii optime pentru minimalizarea costurilor si va pot acorda consultanta vamala de specialitate. De asemenea compania noastra va poate pune la dispozitie, la cerere si contra cost, studii referitoare la evolutia pietelor internationale cu predilectie a celor asiatice, pe baza carora va puteti orienta cursul afacerii Dvs.

Completați Formularul ACUM pentru a beneficia de un discount de 10% din prețul serviciilor.

 

  Obţinerea vizei ChinezeRecrutarea de muncitori din AsiaObţinerea vizei RomâneReprezentarea juridică pentru cetăţenii străini în RomâniaConstituirea de Societăți Comerciale, a Mărcilor Înregistrate etc.

  Managementul situațiilor economice


  Politica privind fișierele cookies | Politica de confidențialitate